Згідно з новим звітом аналітика Мінг-Чи Куо, Apple прагне знизити ціни на компоненти iPhone 12, щоб компенсувати зростання витрат на технологію 5g, а не підвищувати роздрібні ціни на смартфони.

Читайте Знай в Google News!

За словами аналітика, додавання повної підтримки 5G до нових смартфонів збільшить вартість компонентів на 125-135 доларів. Тому компанія шукає способи знизити витрати на інші компоненти.

Дівчина з iPhone, 24 канал
Дівчина з iPhone, 24 канал

Одним з таких компонентів є акумуляторна плата. Apple, за словами Мінг-Чи Куо, рухається до більш простого і компактного дизайну з меншою кількістю шарів. Гібридна плата для iPhone 12 буде на 40-50% дешевше аналогічної деталі в лінійці iPhone 11.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Крім того, аналітик стверджує, що в наступному році компанія перейде на ще дешевший варіант плати в лінійці iPhone 12S. у підсумку вона буде на 30-40% дешевше, ніж плата в iPhone 12.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Ми очікуємо, що презентація iPhone 12 відбудеться в жовтні цього року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс Google Maps почав відображати пожежі на своїх картах. Повідомляється, що вони відображаються в реальному часі, що в теорії може врятувати мільйони життів.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft прощається з браузером Internet Explorer, яким користувалися мільйони людей по всьому світу протягом десятиліття. Втім, компанія не бачить сенсу його підтримувати, так як на ринку тепер є браузер Edge,

Також Знай.uа повідомляв, учений створили новий пластик, який має характеристики звичайного пластику, але в кілька разів швидше розкладається, а після переробки не втрачає свої властивості. В теорії, це дозволить зменшити кількість викидається сміття.