Дрейф на транспортному засобі не є найбільш соціально прийнятною та розумною поведінкою, особливо коли це робиться за межами гоночної траси.

Читайте Знай в Google News!

Однак бувають випадки, коли дрифт не тільки прийнятний, але і необхідний. Ви не очікуєте, що ми будемо використовувати слово " дрейфуючий "в одному реченні з " 40-тонним самоскидом", але наступне відео з Честерфілда, Великобританія, не дає нам вибору.

Водій самоскида з шарнірно-зчленованою рамою CAT 740 прийшов до висновку, що він може заощадити дорогоцінні хвилини (і отримати масу задоволення) на робочому місці протягом одного дня використовуючи дрифт. Так, правильно: 40-тонний самоскид може дрифтити в правильних умовах.

Популярні новини зараз
Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Чоловік вирішив одружитися на похороні тещі: "Стояв над труною і подумав..." Тарифи на тепло змінять, попри мораторій: скільки доведеться платити Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду
Показати ще

У цьому конкретному випадку це означало наявність слизької поверхні, щоб масивні шини могли порушити зчеплення з дорогою, а також достатньо місця для маневру. Сміливий водій мав обидва, коли він спускався по мокрій глиняній рампі, щоб отримати корисне навантаження від екскаватора.

Як ясно видно на кадрах з кабіни екскаватора, водій вантажівки - справжній майстер дріфту.

Оператор екскаватора був явно вражений і здивований, оскільки він сміється, спостерігаючи за" танцями " самоскида. Однак ми підозрюємо, що керівник будмайданчика не буде так схвильований, побачивши витівки водія вантажівки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс Google Maps почав відображати пожежі на своїх картах. Повідомляється, що вони відображаються в реальному часі, що в теорії може врятувати мільйони життів.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft прощається з браузером Internet Explorer, яким користувалися мільйони людей по всьому світу протягом десятиліття. Втім, компанія не бачить сенсу його підтримувати, так як на ринку тепер є браузер Edge,

Також Знай.uа повідомляв, учений створили новий пластик, який має характеристики звичайного пластику, але в кілька разів швидше розкладається, а після переробки не втрачає свої властивості. В теорії, це дозволить зменшити кількість викидається сміття.