Якщо ви є шанувальником стімпанку або просто шанувальником всього ретро, то, мабуть, вам сподобається цей мотоцикл BMW R100 RS 1980 року, створений Дірком Олеркінгом з Kingston Customs.

Читайте Знай в Google News!

Він називається " добрий привид "і є частиною серії" привид " компанії Oehlerking, в яку також входять білий і чорний привид. Однак, на відміну від інших моделей, Good Ghost має обтічний ретро-дизайн, що покриває весь його корпус.

Під алюмінієвою обшивкою по всій довжині знаходиться двоциліндровий опозитний двигун Старої школи BMW, в оригінальне шасі R100 RS ніяких змін внесено не було. ДО РЕЧІ, обшивка, яка важить всього 21 кг, підрульовий перемикач і важіль ножного гальма були зроблені вручну.

BMW R100 Bike, carscoops

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Передня частина може похвалитися одиночною фарою, яка схожа на культову решітку радіатора BMW, висота якої дорівнює висоті деяких сучасних автомобілів компанії. Потім є шкіряне сидіння, яке простягається до ручок і оснащене вбудованою панеллю приладів.

Ще одна річ, якої безумовно не видно, - це паливний бак, форма якого повинна відповідати конструкції мотоцикла, а випускний колектор був зроблений з нержавіючої сталі.

Що дійсно круто про Good Ghost, це те, що він призначений не тільки для галочки, він насправді має багато місця для зберігання. Підніміть сидіння, і ви побачите відсік для зберігання пляшки вина і келиха, а штопор і запасна Свічка запалювання прибрані в підйомний механізм.

BMW R100 Bike, carscoops

Крім того, дві заслінки по обидві сторони від заднього колеса утримують набір інструментів і набір старих срібних виробів відповідно. Ви, безумовно, можете взяти цей велосипед у приємну довгу подорож.

Що стосується продуктивності, двигун має об'єм 971 куб. см і Потужність 72 к.с. Крім того, велосипед важить 179 кг (394 фунта) при зрості 272 см (107 дюймів) і висоті 112 см (44 дюйма).

"Добрий привид" був замовлений Мото-музеєм Хааса в Далласі, де він буде виставлений на огляд. Однак його творець сподівається, що одного разу він зможе покататися на ньому на Фестивалі швидкості в Гудвуді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс Google Maps почав відображати пожежі на своїх картах. Повідомляється, що вони відображаються в реальному часі, що в теорії може врятувати мільйони життів.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Microsoft прощається з браузером Internet Explorer, яким користувалися мільйони людей по всьому світу протягом десятиліття. Втім, компанія не бачить сенсу його підтримувати, так як на ринку тепер є браузер Edge,

Також Знай.uа повідомляв, учений створили новий пластик, який має характеристики звичайного пластику, але в кілька разів швидше розкладається, а після переробки не втрачає свої властивості. В теорії, це дозволить зменшити кількість викидається сміття.