Функція Samsung Find My Mobile-зручний інструмент, який допоможе вам знайти втрачений телефон. З останнім оновленням Програми Find My Mobile тепер буде працювати на пристроях Galaxy, які не підключені до Wi-Fi або стільникової мережі. Макс Вайнбах з XDA Developers помітив цю функцію в суботу.

Функція " автономний пошук "задіє мережу найближчих пристроїв Galaxy - вона схожа на функцію" Пошук устрйоства", яку використовують трекери Tile, коли вони знаходяться поза зоною дії Bluetooth. Якщо ваш телефон не може бути виявлений за допомогою Wi-Fi або стільникового зв'язку, можливо, його виявляють знаходяться поблизу пристрою Galaxy.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra, gizchina
Samsung Galaxy Note 20 Ultra, gizchina

Популярні новини зараз
Почнуть мобілізувати з 1 жовтня: кого чекає повістка та ВЛК Ніякої силової "бусифікації": ТЦК окреслили чіткі правила Прийде платити більше: у жовтні українці отримають "додаткову" квитанцію США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт
Показати ще

Якщо у вас увімкнено автономний пошук, ваш телефон також зможе сканувати інші пристрої, що означає, що Ви зможете допомогти іншим знайти їх втрачені телефони, якщо ви перебуваєте в зоні дії об'єкта, або знайти годинник і навушники, які ви використовував недавно.

Ця функція не включена за замовчуванням - ви можете включити або відключити її в Налаштуваннях і зашифрувати своє офлайн-місце розташування, якщо ви турбуєтеся про конфіденційність.

У нас є питання. Наприклад, ми не знаємо напевно, яку конкретну технологію буде використовувати мережа спільноти або які годинник і навушники зможе знайти Ця функція. The Verge звернувся до Samsung для більш детальної інформації, і компанія заявляє, що зараз займається цим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple вирішила знизити вартість виробництва iPhone 12 за рахунок здешевлення компонентів. Звичайно, Смартфони отримають підтримку 5G, але цей факт істотно збільшить підсумкову вартість, так що компанія хоче знайти компроміс якості і ціни.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla розробила іграшкову Tesla Model Y для маленьких водіїв. Повідомляється, що за автомобіль попросять всього лише 100 доларів, а розробкою дизайну займалися фахівці з Tesla.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Google прибрала докучливу функцію в сервісі Фото. Повідомляється, що при використанні портретного режиму сервіс створював відразу 2 фото, що дратувало користувачів. Тепер такого не буде.