Інсайдер індустрії Росс Янг приготував погані новини для шанувальників Apple. У нього хороший послужний список з його недавніми прогнозами, і якщо останній з них збудеться, в моделях iPhone 12 Pro не буде основної функції - частоти оновлення екрану 120 Гц.

Читайте Знай в Google News!

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

Люди в ланцюжку поставок кажуть, що OLED-панелі з частотою 120 Гц готові до виробництва, але Apple, схоже, не може знайти мікросхеми драйверів для управління пікселями з частотою 120 Гц. І замість того, щоб чекати мікросхем, чутки припускають, що компанія знову за замовчуванням буде використовувати частоту оновлення 60 Гц, щоб не відкладати запуск ще далі. Нагадаємо, що компанія представить нові смартфони аж у жовтні.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО Упаковка вже по 120 грн: супермаркети різко змінили ціни на олію, борошно та яйця "Ідіть нах*й, г*ндони": Netflix платитиме гроші російській акторці, поки війська РФ вбивають українців Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки
Показати ще

Деяких цей факт може розчарувати, враховуючи, що індустрія просунулася вперед, і тепер 120 Гц доступні на більшості флагманів, а деякі навіть досягають 144 Гц.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple вирішила знизити вартість виробництва iPhone 12 за рахунок здешевлення компонентів. Звичайно, Смартфони отримають підтримку 5G, але цей факт істотно збільшить підсумкову вартість, так що компанія хоче знайти компроміс якості і ціни.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla розробила іграшкову Tesla Model Y для маленьких водіїв. Повідомляється, що за автомобіль попросять всього лише 100 доларів, а розробкою дизайну займалися фахівці з Tesla.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Google прибрала докучливу функцію в сервісі Фото. Повідомляється, що при використанні портретного режиму сервіс створював відразу 2 фото, що дратувало користувачів. Тепер такого не буде.