Ще в травні ми повідомляли, що LG працює над подвійним екраном смартфона незвичайного форм-фактора. Він повинен поставлятися з основним дисплеєм, який обертається по осі, щоб відкрити додатковий екран під ним. Тоді він називався LG Wing. Крім того, джерело повідомило, що він буде оснащений основним 6,8-дюймовим дисплеєм поряд з меншим 4-дюймовим екраном із співвідношенням сторін 1: 1. Також ми припускали, що телефон буде коштувати трохи дорожче, ніж новий пристрій Velvet. Очікується, що цей загадковий смартфон з'явиться в кінці цього року. тепер же смартфон з'явився в тестах продуктивності.

Читайте Знай в Google News!

Як повідомляє Абхішек Ядав з посиланням на новини Moneys, так званий смартфон LG Horizontal instinct (кодова назва LG Wing) був зареєстрований під номером моделі - "LM-F100N". Також він був помічений в GeekBench.

LG WING, gizchina

Як ви можете бачити на зображенні вище, другий екран так званого LG Wing фокусується на збільшенні занурення в контент, дозволяючи Вам використовувати клавіатуру, не перешкоджаючи відображенню контенту на основному дисплеї. Крім цього, другий екран також можна використовувати в портретній орієнтації, щоб відображати пов'язану інформацію, поки ви працюєте на основному дисплеї.

Популярні новини зараз
Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

LG WING, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple вирішила знизити вартість виробництва iPhone 12 за рахунок здешевлення компонентів. Звичайно, Смартфони отримають підтримку 5G, але цей факт істотно збільшить підсумкову вартість, так що компанія хоче знайти компроміс якості і ціни.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla розробила іграшкову Tesla Model Y для маленьких водіїв. Повідомляється, що за автомобіль попросять всього лише 100 доларів, а розробкою дизайну займалися фахівці з Tesla.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Google прибрала докучливу функцію в сервісі Фото. Повідомляється, що при використанні портретного режиму сервіс створював відразу 2 фото, що дратувало користувачів. Тепер такого не буде.