Появляться модель на основі ІІ, яка імітує філософа-вона може роздумувати на будь-яку тему або дати відповідь на конкретне питання. Користувачі помітили, що модель не реагує на абсурдні або образливі питання, що цілком непогано, особливо, коли розмова йде зі штучним інтелектом-філософом.

Читайте Знай в Google News!

Сам же алгоритм або дає чітку відповідь на поставлене запитання, або ж просто розвиває тему для подальшого обговорення.

Систему представив Ванкуверський програміст Мурат Айфер, він описує систему як експеримент в області "оперативної інженерії".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине
Показати ще

Сам же розробник повідомляє, що ШІ не здивує весь світ, він лише робить вигляд, що має певні знання в конкретних питаннях.

Що дивно, якщо задати боту один і той же питання кілька разів, він буде кожен раз відповідати по-різному.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple вирішила знизити вартість виробництва iPhone 12 за рахунок здешевлення компонентів. Звичайно, Смартфони отримають підтримку 5G, але цей факт істотно збільшить підсумкову вартість, так що компанія хоче знайти компроміс якості і ціни.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla розробила іграшкову Tesla Model Y для маленьких водіїв. Повідомляється, що за автомобіль попросять всього лише 100 доларів, а розробкою дизайну займалися фахівці з Tesla.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Google прибрала докучливу функцію в сервісі Фото. Повідомляється, що при використанні портретного режиму сервіс створював відразу 2 фото, що дратувало користувачів. Тепер такого не буде.