Замінити масло зазвичай досить просто, але це перетворилося на кошмар для одного клієнта, який відвіз свій автомобіль в Northside Honda в Сан-Антоніо.

Читайте Знай в Google News!

У повідомленні на Facebook, поміченому the Drive, Габріель Рендон сказав, що завіз свою машину для заміни масла, і співробітники дилерського центру також рекомендують йому замінити гальмівну і трансмісійну рідину, а також придбати новий акумулятор.

Рендон нібито сказав їм, що він просто хотів замінити масло і поверне машину через пару тижнів, щоб зробити решту роботи. Однак, як повідомляється, дилерський центр проігнорував це і зробили заміну деталей без відома власника. В результаті вони нібито попросили 480 доларів замість звичайних 30 або 40 доларів за заміну масла.

Це, що не дивно, призвело до суперечки, яка вирішилася, коли всі погодилися повернути назад старий акумулятор і покласти цьому край. Однак, задоволеними залишилися далеко не всі.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Як ви можете бачити на відео з відеореєстратора, вони відвезли машину Рендона назад в сервісний відділ, де водій швидко поговорив з іншим співробітником. Під час цього один із співробітників неприємно висловився в бік власника авто.

So went to Honda today to get my oil change and while I was there, they let me know that they recommend I change my...

Geplaatst door Gabriel Rendon op Zaterdag 22 augustus 2020

Рендон каже, що саме це і сталося, коли вони чекали майже годину, щоб забрати авто. Це набагато більше часу, ніж потрібно на заміну батареї, і тривала затримка спонукала Рендона перевірити відеореєстратор і виявити, що дилерський центр навмисно покарав його за помилку.

Зайве говорити, що з клієнтами ніколи не слід так поводитися, і прикро, що принаймні дві людини знали, що відбувається, і жоден з них нічого не зробив. Тепер дилерський центр розплачується за це, оскільки цій історії приділяється багато уваги.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple вирішила знизити вартість виробництва iPhone 12 за рахунок здешевлення компонентів. Звичайно, Смартфони отримають підтримку 5G, але цей факт істотно збільшить підсумкову вартість, так що компанія хоче знайти компроміс якості і ціни.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla розробила іграшкову Tesla Model Y для маленьких водіїв. Повідомляється, що за автомобіль попросять всього лише 100 доларів, а розробкою дизайну займалися фахівці з Tesla.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Google прибрала докучливу функцію в сервісі Фото. Повідомляється, що при використанні портретного режиму сервіс створював відразу 2 фото, що дратувало користувачів. Тепер такого не буде.