Автосалон в Кеноша, штат Вісконсін, був спалений разом з майже 100 автомобілями в результаті заворушень.

Читайте Знай в Google News!

За даними Міністерства юстиції штату Вісконсін, в неділю поліцейські Кеноші відреагували на"інцидент в сім'ї". Частина інциденту була знята на відео, і на ньому видно, як 29-річний Джейкоб Блейк йде від групи поліцейських і відкриває двері в Dodge Journey. Коли він починає проникати всередину, в Блейка стріляють кілька разів.

Популярні новини зараз
Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки Яйця їм наші не підходять: ще одна країна просить про заборону продуктів з України
Показати ще

Блейк в даний час перебуває у важкому стані, і розслідування стрільби триває. Однак відео швидко стало вірусним і викликало ряд протестів. Вони, на жаль, переросли в насильство, і Кеноша розіслав екстрене повідомлення, повідомивши людям про введення комендантської години в місті і попросивши підприємства розглянути можливість закриття "через численні збройні пограбування із застосуванням вогнепальної зброї".

Бунтівники врешті-решт звернули свою увагу на дилерський центр з продажу старих автомобілів, і свідки, згідно з звітами WISN 12, повідомили їм, що "сотні протестувальників" зібралися на місці події. На відео видно, як принаймні у одного з автомобілів було розбите заднє скло, а всередині явно запрацювала Сигналізація. Автомобіль швидко загорівся, і вогонь поширився на інші машини на густонаселеній стоянці.

Власник автосалону сказав станції, що на ділянці було більше 100 автомобілів, і більшість з них було знищено в результаті пожежі. Побіжний погляд на їх інвентар показує, що у car Source було 130 автомобілів, виставлених на продаж, і більшість з них були оцінені нижче 10 000 доларів.

Незважаючи на те, що вони не були найкращими, інвентаризація дилерського центру показує кілька розкішних моделей, включаючи Range Rover, Mercedes S-Class та пару седанів BMW 5-Series.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple вирішила знизити вартість виробництва iPhone 12 за рахунок здешевлення компонентів. Звичайно, Смартфони отримають підтримку 5G, але цей факт істотно збільшить підсумкову вартість, так що компанія хоче знайти компроміс якості і ціни.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla розробила іграшкову Tesla Model Y для маленьких водіїв. Повідомляється, що за автомобіль попросять всього лише 100 доларів, а розробкою дизайну займалися фахівці з Tesla.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Google прибрала докучливу функцію в сервісі Фото. Повідомляється, що при використанні портретного режиму сервіс створював відразу 2 фото, що дратувало користувачів. Тепер такого не буде.