Інсайдери повідомляють, що Nintendo планує в наступному році представити оновлену модель своєї консолі Switch разом з лінійкою нових ігор, поступившись увагу святам 2020 року конкуруючим пристроям від Sony і Microsoft.

Читайте Знай в Google News!

Специфікації нової консолі ще не визначені, хоча компанія з Кіото вивчає можливість включення більшої обчислювальної потужності і графіки високої чіткості 4k.цієї осені Nintendo зіткнеться з жорсткою конкуренцією за увагу геймерів, так як PlayStation 5 і Xbox Series X повинні прибути якраз до сезону покупок.

Nintendo Switch
Nintendo Switch

За словами інсайдерів, випуск оновленого Switch буде супроводжуватися появою безлічі ігор від самої Nintendo і пов'язаних сторонніх студій. Ці ігри будуть адресовані широкому колу гравців: від випадкових гравців, які шукають невеликі дози ескапізму, до більш відданих фанатів, які проводять марафонські ігрові сесії.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple вирішила знизити вартість виробництва iPhone 12 за рахунок здешевлення компонентів. Звичайно, Смартфони отримають підтримку 5G, але цей факт істотно збільшить підсумкову вартість, так що компанія хоче знайти компроміс якості і ціни.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla розробила іграшкову Tesla Model Y для маленьких водіїв. Повідомляється, що за автомобіль попросять всього лише 100 доларів, а розробкою дизайну займалися фахівці з Tesla.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Google прибрала докучливу функцію в сервісі Фото. Повідомляється, що при використанні портретного режиму сервіс створював відразу 2 фото, що дратувало користувачів. Тепер такого не буде.