Зовсім недавно Apple представила свій новий недорогий смартфон-iPhone SE (2020). Смартфон сподобався далеко не всім - хоч він і отримав сучасну начинку, сам же девайс обгорнутий в старий корпус від iPhone 6. Втім, якщо вірити інтернет-інсайдеру під ніком Apple Lab, вже зовсім скоро, відразу ж після виходу лінійки iPhone 12 старіші пристрої (новий iPhone SE і iPhone XR) впадуть в ціні. При цьому, що важливо, досить авторитетний у світі витоків користувач повідомляє, що дана інформація йде по "офіційній лінії". Така тенденція була і в минулому році, так що варто розраховувати на зниження цін як на нові iPhone у дилерів, так і на б.у. ринку.

Читайте Знай в Google News!

Оновлені ціни на iPhone SE (2020) і iPhone XR складуть 350 доларів (замість колишніх 400) і 500 доларів (замість колишніх 550) відповідно. Також джерело повідомило, що ціна базових версій iPhone 12 і 12 Pro складе 700 і 1000 доларів.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що в 2021 році на прилавках з'явиться оновлена портативна консоль Nintendo Switch. Повідомляється, що крім змін самої консолі, компанії також готують нові ігри, щоб не момент виходу у неї вже були ексклюзиви.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi запатентувала смартфон, у якого камера може змінювати свій кут. Патент створений для того, щоб робити ширококутні знімки, і при цьому не спотворювати саме фото, як це часто буває в сучасних флагманах.

Також Знай.uа повідомляв, компанію Apple знову звинуватили в монополії, так що тепер їй доведеться виплатити штраф у розмірі 80 мільйонів доларів Південній Кореї. Втім, гроші підуть на розвиток малого бізнесу в країні.