Компанія Microsoft святкує 25-річчя Windows 95. На честь ювілею софтмейкер випустив невеликий ролик, що демонструє еволюцію інтерфейсу популярної операційної системи. Відзначимо, що ця версія Windows користувалася величезною популярністю багато років після виходу.

Читайте Знай в Google News!

Відео створено Microsoft зачіпає ключові елементи дизайну десктопної ОС, які здатні викликати ностальгію у користувачів зі стажем і дозволяють всім іншим оцінити, як змінювалася Windows протягом двох з половиною десятиліть. Звичайно, зараз інтерфейс і дизайн здається сируватим, але на момент виходу він був втіленням всього нового.

Операційна система Windows 95 була представлена 24-серпня 1995 року. Актуальна версія ОС під назвою Windows 10 з'явилася двадцятьма роками пізніше - в липні 2015 року.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Операційна система від Microsoft була шалено популярним продуктом. Люди збиралися у величезні черги і купували її по кілька штук.

За перші п'ять тижнів з моменту запуску було продано 7000000 копій ОС.

Складно уявити, скільки було користувачів" піратської " ОС.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в 2021 році на прилавках з'явиться оновлена портативна консоль Nintendo Switch. Повідомляється, що крім змін самої консолі, компанії також готують нові ігри, щоб не момент виходу у неї вже були ексклюзиви.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi запатентувала смартфон, у якого камера може змінювати свій кут. Патент створений для того, щоб робити ширококутні знімки, і при цьому не спотворювати саме фото, як це часто буває в сучасних флагманах.

Також Знай.и=uа повідомляв, компанію Apple знову звинуватили в монополії, так що тепер їй доведеться виплатити штраф у розмірі 80 мільйонів доларів Південній Кореї. Втім, гроші підуть на розвиток малого бізнесу в країні.