Epic заявляє, що Apple погрожувала закрити свій доступ до всіх інструментів розробника для iOS та Mac як відплату за впровадження нового способу оплати Fortnite минулого тижня-трюк, який закінчився тим, що додаток було заблоковано в App Store, а Epic подала позов проти Apple, стверджуючи, що вона наклала незаконні обмеження на розповсюдження додатків для iOS.

Читайте Знай в Google News!

Apple припинить включення Epic в програму розробників Apple, членство, необхідне для розповсюдження додатків на пристроях iOS або використання інструментів розробника Apple, якщо компанія не" виправить свої порушення " угоди протягом двох тижнів, згідно з листом Apple, яким поділилася компанія Epic. Epic також не зможе нотаріально завірити Додатки для Mac-процес, який може ускладнити установку програмного забезпечення Epic або повністю заблокувати його. Apple вимагає, щоб усі програми були нотаріально завірені, перш ніж їх можна буде запускати в нових версіях macOS, навіть якщо вони поширюються за межами App Store.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Apple відправила лист з попередженням 14 серпня, надавши Epic можливість внести зміни до 28 серпня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в 2021 році на прилавках з'явиться оновлена портативна консоль Nintendo Switch. Повідомляється, що крім змін самої консолі, компанії також готують нові ігри, щоб не момент виходу у неї вже були ексклюзиви.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi запатентувала смартфон, у якого камера може змінювати свій кут. Патент створений для того, щоб робити ширококутні знімки, і при цьому не спотворювати саме фото, як це часто буває в сучасних флагманах.

Також Знай.uа повідомляв, компанію Apple знову звинуватили в монополії, так що тепер їй доведеться виплатити штраф у розмірі 80 мільйонів доларів Південній Кореї. Втім, гроші підуть на розвиток малого бізнесу в країні.