TikTok вперше розкрив конкретні дані про щомісячних активних користувачів в США і в усьому світі в своєму позові, що оскаржує уряд США з приводу ефективної заборони, який повинен відбутися в наступному місяці.

Читайте Знай в Google News!

У документації TikTok показав, що число щомісячних активних користувачів зросли майже на 800% з січня 2018 року, коли додатком користувалися близько 11 мільйонів американців. Приблизно через рік ця цифра збільшилася більш ніж удвічі і склала близько 27 мільйонів. До червня 2020 року, за кілька місяців карантину по пандемії, загальна кількість активних користувачів TikTok в США за місяць перевищила 91 мільйон. Як повідомила компанія раніше в цьому місяці, понад 100 мільйонів американців є активними користувачами щомісяця. Компанія також повідомила, що вона має понад 50 мільйонів щоденних користувачів у США.

У всьому світі TikTok зазнав подібного сплеску кількості користувачів. Компанія заявила, що до Січня 2018 року у неї було близько 55 мільйонів користувачів по всьому світу. Це число зросло до більш ніж 271 мільйона до Грудня 2018 року і 507 мільйонів до грудня 2019 року. У цьому місяці TikTok перевищив 2 мільярди світових завантажень і повідомив про майже 700 мільйонів щомісячно активних користувачів у липні.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в 2021 році на прилавках з'явиться оновлена портативна консоль Nintendo Switch. Повідомляється, що крім змін самої консолі, компанії також готують нові ігри, щоб не момент виходу у неї вже були ексклюзиви.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi запатентувала смартфон, у якого камера може змінювати свій кут. Патент створений для того, щоб робити ширококутні знімки, і при цьому не спотворювати саме фото, як це часто буває в сучасних флагманах.

Також Знай.uа повідомляв, компанію Apple знову звинуватили в монополії, так що тепер їй доведеться виплатити штраф у розмірі 80 мільйонів доларів Південній Кореї. Втім, гроші підуть на розвиток малого бізнесу в країні.