У мережі нарешті з'явилися подробиці про дати випуску нових пристроїв Apple від перевіреного джерела. Не секрет, що вихід iPhone 12 відбудеться приблизно 12 жовтня, а ось з іншими моделям доведеться почекати.

Читайте Знай в Google News!

На жаль, не всі iPhone 12 надійдуть у продаж відразу. Як пише Інсайдер, iPhone 12 Pro доведеться почекати до листопада, причому дата продажів топової версії iPhone 12 поки не затверджена. Цілком можливо, що топовий флагман з'явиться у продажу аж у грудні. Це означає, що в Україні він надійде в продаж до середини-кінця грудня, ну а ціна буде явно вище заявленої від Apple, але цим вже нікого не здивуєш.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google покращила роботу браузера Chrome. Повідомляється, що тепер вкладки відкриті можна буде групувати, що зменшить навантаження на ОС. Втім, оновлення з'явиться через деякий час, і далеко не у всіх одночасно.

Як повідомляв Знай.uа, розробники WhatsApp прислухалися до прохань користувачів. Повідомляється, що в популярний месенджер додали функцію видалення старих файлів, які зберігаються в пам'яті телефону. Корисна функція, яка дозволить позбавлятися від непотрібних даних.

Також Знай.uа дешеві китайські смартфони часто мають кілька мінусів, серед яких наявність вбудованих вірусів, які крадуть у власників телефонів гроші, а також нав'язують їм рекламу.