Apple може мати ще кілька сюрпризів для тих, хто хоче iPhone, але відмовляється від більш високої ціни на iPhone 11 і майбутній iPhone 12.

Читайте Знай в Google News!

Згідно з leakster @ a_rumors0000, Apple працює не над однією, не над двома, а над трьома моделями iPhone SE з різними розмірами екрану і опціями Touch ID.

5,5-дюймовий iPhone SE

Найменша модель iPhone SE буде мати 5,5 дюймів, що трохи більше, ніж найменший iPhone 12. За чутками, він буде поставлятися з новим чіпом A14 Bionic і подвійною камерою з телеоб'єктивом і ширококутним об'єктивом. Він також буде включати в себе кнопку HOME Touch ID, як і поточний iPhone SE 2020.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

OnePlus Nord vs iPhone SE
OnePlus Nord vs iPhone SE

6,1-дюймовий iPhone SE з бічною кнопкою Touch ID

Тим, хто віддає перевагу екрану побільше, може бути цікавий 6,1-дюймовий iPhone SE. За чутками, цей телефон має той же дизайн, що і iPhone XR і iPhone 11.

Ця модель iPhone, ймовірно, матиме той же набір мікросхем A14 Bionic, що і 5,1-дюймова версія, а також подвійна камера (телеоб'єктив і ширококутна). Він як і раніше буде поставлятися з Touch ID, але датчик буде вбудований в бічну кнопку.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

6,1-дюймовий iPhone SE з дисплеєм Touch ID

Третя модель iPhone SE матиме той же дизайн і технічні характеристики, що й інша 6,1-дюймова модель iPhone SE, але в дисплей буде вбудований Touch ID.

Ціна і доступність

Apple оновила iPhone SE 2020 на початку цього року, тому очікується, що ці нові моделі з'являться не раніше другого кварталу 2021 року.

Передбачається, що Apple знаходиться тільки на початковій стадії тестування і виробництва. Швидше за все, деякі з цих моделей не пройдуть етап попереднього тестування.

IPhone SE-бюджетна модель компанії, тому Apple нібито працює над тим, щоб телефон залишався доступним. Джерела стверджують, що компанія намагається утримувати ціну нижче 500 доларів, що цілком відповідає стартовій ціні в 400 доларів для поточного iPhone SE 2020.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google покращила роботу браузера Chrome. Повідомляється, що тепер вкладки відкриті можна буде групувати, що зменшить навантаження на ОС. Втім, оновлення з'явиться через деякий час, і далеко не у всіх одночасно.

Як повідомляв Знай.uа, розробники WhatsApp прислухалися до прохань користувачів. Повідомляється, що в популярний месенджер додали функцію видалення старих файлів, які зберігаються в пам'яті телефону. Корисна функція, яка дозволить позбавлятися від непотрібних даних.

Також Знай.uа повідомляв, що дешевий китайські смартфони часто мають кілька мінусів, серед яких наявність вбудованих вірусів, які крадуть у власників телефонів гроші, а також нав'язують їм рекламу.