Tesla, відомий виробник автомобілів, стала лідером продажів електромобілів в Китаї за першу половину цього року. Компанія, що належить Ілону Маску, досягла великого успіху з серією Model 3 китайського виробництва, яка дала споживачам доступний доступ до розкішних автомобілів, а також починає приймати замовлення на модель Y, побудовану в Шанхаї.

Читайте Знай в Google News!

На китайському ринку Tesla вдалося подвоїти свої продажі приблизно на 50 000 автомобілів з 2019 року. Ця новина з'явилася, незважаючи на те, що світовий ринок електромобілів скоротився приблизно на 50 відсотків за той же період до 235 000 проданих автомобілів. Згідно зі звітом Nikkei, ринкова частка Tesla підскочила з 6 до 21 відсотка, причому більша частина цього приросту припадає на седан Model 3.

Tesla, carscoops
Tesla, carscoops

Tesla початку поставки Model 3 зі свого заводу в Шанхаї ще в січні 2020 року, і це найдоступніший автомобіль компанії, який коштує близько 270 000 юанів (приблизно 39 000 доларів США). Це сталося після того, як були застосовані субсидії, які знизили вартість тієї ж моделі, що імпортується з США, більш ніж на 30 відсотків. Покупців також привернув той факт, що старий автомобіль Tesla зберігає свою вартість краще, ніж інші електромобілі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Суперкар от Tesla, motor1
Суперкар от Tesla, motor1

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google покращила роботу браузера Chrome. Повідомляється, що тепер вкладки відкриті можна буде групувати, що зменшить навантаження на ОС. Втім, оновлення з'явиться через деякий час, і далеко не у всіх одночасно.

Як повідомляв Знай.uа, розробники WhatsApp прислухалися до прохань користувачів. Повідомляється, що в популярний месенджер додали функцію видалення старих файлів, які зберігаються в пам'яті телефону. Корисна функція, яка дозволить позбавлятися від непотрібних даних.

Також Знай.uа повідомляв, що дешеві китайський Смартфони часто мають кілька мінусів, серед яких наявність вбудованих вірусів, які крадуть у власників телефонів гроші, а також нав'язують їм рекламу.