Оскільки кінцевий термін в США для Huawei швидко наближається, Huawei та її постачальники поспішають виконати поставку мобільних чіпів для Китайського технологічного гіганта. Джерело в галузі, близьке до цього питання, повідомило, що компанія бореться за виживання після тиску з боку недавніх санкцій США.

Читайте Знай в Google News!

Згідно зі звітом Nikkei, Huawei Technologies запасає мобільні процесори 5G, Wi-Fi, радіочастоти, драйвери дисплея та інші ключові компоненти від розробників мікросхем. Постачальники включають такі великі імена, як MediaTek, Realtek, Novatek richwave та інші. Гонка за досягнення поставлених цілей починається, оскільки крайній термін в США не за горами.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Для тих, хто не знає, уряд США раніше оголосив 17 серпня 2020 року, що іноземним виробникам мікросхем заборонено поставляти китайському виробнику смартфонів чіпи, що використовують американські технології. Для цього необхідно отримати спеціальну ліцензію, видану державою. Однак для обліку існуючих замовлень постачальникам було дозволено здійснювати такі транзакції, але з крайнім терміном, який триває тільки до півночі 14 Вересня 2020 року, а до цього залишилося менше місяця.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google покращила роботу браузера Chrome. Повідомляється, що тепер вкладки відкриті можна буде групувати, що зменшить навантаження на ОС. Втім, оновлення з'явиться через деякий час, і далеко не у всіх одночасно.

Як повідомляв Знай.uа, розробники WhatsApp прислухалися до прохань користувачів. Повідомляється, що в популярний месенджер додали функцію видалення старих файлів, які зберігаються в пам'яті телефону. Корисна функція, яка дозволить позбавлятися від непотрібних даних.

Також Знай.uа повідомляв, що дешеві китайський Смартфони часто мають кілька мінусів, серед яких наявність вбудованих вірусів, які крадуть у власників телефонів гроші, а також нав'язують їм рекламу.