Раніше на цьому тижні Dodge Charger врізався в гараж будинку в Джексонвіллі, штат Флорида.

Читайте Знай в Google News!

Інцидент був зафіксований камерою відеоспостереження з будинку через вулицю. Водій втік з місця події, але менш ніж через хвилину він ненадовго повернувся, перш ніж знову помчати вдалину.

Згідно News 4 Jax, Маріам Босуелл спала одна в будинку, коли авто врізалося в її гараж. Спочатку вона не усвідомлювала, що сталося насправді. Чоловіка Босуелла в той час не було в місті, але він швидко повернувся додому і виявив серед іншого зламаний Кондиціонер. В результаті аварії також зламався генератор, з якого почався витік палива.

"Цей хлопець вийшов з машини, залишив машину включеною, включив передачу і потім побіг як боягуз", - сказав Рон Босвелл місцевим ЗМІ. "Мене дуже турбує те, що він хоча б не подзвонив у двері, а потім побіг, щоб переконатися, що, якщо будинок горить, ніхто не постраждає".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Поліція повідомляє, що Dodge Charger був вкрадений з сусідньої вулиці незадовго до аварії, і його водій ще не знайдений. Босуелл сказав, що власники вкраденого автомобіля вибачилися за заподіяну шкоду, але, звичайно, це не їхня вина.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google покращила роботу браузера Chrome. Повідомляється, що тепер вкладки відкриті можна буде групувати, що зменшить навантаження на ОС. Втім, оновлення з'явиться через деякий час, і далеко не у всіх одночасно.

Як повідомляв Знай.uа, розробники WhatsApp прислухалися до прохань користувачів. Повідомляється, що в популярний месенджер додали функцію видалення старих файлів, які зберігаються в пам'яті телефону. Корисна функція, яка дозволить позбавлятися від непотрібних даних.

Також Знай.uа повідомляв, що дешеві китайський Смартфони часто мають кілька мінусів, серед яких наявність вбудованих вірусів, які крадуть у власників телефонів гроші, а також нав'язують їм рекламу.