Компанія Hyundai опублікувала перший тизер майбутнього екологічно чистого автомобіля, який черпає натхнення з торішнього концепту 45.

Читайте Знай в Google News!

Однак ця модель - не електромобіль.

Soapbox Racer, carscoops

Hyundai зберігає деталі в секреті, але модель була створена європейським дизайнерським центром компанії і правильно названа Soapbox. Як ви можете бачити, він має трапецієподібний корпус, пофарбований в жовтий колір, з невеликим логотипом Hyundai на боці. Модель також має червоні колеса, осі і помітний ручне гальмо.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Хоча він і не виглядає привабливим, Hyundai сказав ,що"відкриті колеса і низько розташована рама надають йому динамічний характер". Вони також додали, що "прямі лінії, що тягнуться під кутом через кузов автомобіля", явно відсилають до концепції 45.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google покращила роботу браузера Chrome. Повідомляється, що тепер вкладки відкриті можна буде групувати, що зменшить навантаження на ОС. Втім, оновлення з'явиться через деякий час, і далеко не у всіх одночасно.

Як повідомляв Знай.uа, розробники WhatsApp прислухалися до прохань користувачів. Повідомляється, що в популярний месенджер додали функцію видалення старих файлів, які зберігаються в пам'яті телефону. Корисна функція, яка дозволить позбавлятися від непотрібних даних.

Також Знай.uа повідомляв, що дешеві китайський Смартфони часто мають кілька мінусів, серед яких наявність вбудованих вірусів, які крадуть у власників телефонів гроші, а також нав'язують їм рекламу.