Китайський додаток для коротких відеороликів TikTok в даний час вирішує безліч проблем, через які компанія може втратити свій американський бізнес. Намагаючись врятувати свій бізнес у США, три місяці тому призначили Кевіна Майєра генеральним директором TikTok. Однак за іронією долі Кевін Майєр нещодавно залишив свій пост. Нинішній генеральний менеджер Ванесса Паппас виконуватиме обов'язки тимчасового глави.

Читайте Знай в Google News!

У заяві TikTok для Financial Times говориться, що компанія повністю поважає рішення Кевіна Майера. Компанія також подякувала йому за роботу в компанії і побажала йому всього найкращого.

До цього ByteDance оголосила в травні цього року, що Кевін Майєр (Kevin Mayer) буде виконувати обов'язки головного операційного директора ByteDance і глобального генерального директора TikTok. Він офіційно приєднався до ByteDance 1 червня 2020 року.

смартфон, фото Pxhere
смартфон, фото Pxhere

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Кевін Майєр займав багато важливих постів в Disney за останні 20 років. Під час свого перебування на посаді голови у справах споживачів та міжнародного бізнесу Кевін Майєр успішно запустив Disney +, потоковий сервіс для Disney. Прийнявши на себе обов'язки старшого виконавчого директора, віце-президента і директора зі стратегії Disney, Кевін Майєр відповідав за корпоративну стратегію, розвиток бізнесу та інші відділи. Він також сприяв придбанню Disney таких компаній, як Pixar Animation, Marvel, Lucasfilm і 21st Century Fox. Кевін Майєр також відповідав за потокові сервіси, такі як Hulu, ESPN + і Hotstar, а також за міжнародні операції, глобальний контент і продажу реклами.

Його відставка настала через кілька днів після того, як TikTok оголосив про закриття свого американського бізнесу. Компанія подала позов до суду і визнала, що у неї мало шансів на успіх.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple готова до виходу iPad і Apple Watch 6. Повідомляється, що їх покажуть вже цієї осені, так що чекати залишилося недовго.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla захопила ринок електрокарів у Китаї. Повідомляється, що завдяки Маску автомобілі стають дешевшими, і в той же час краще. Виробництво авто в Китаї зробило можливим швидку збірку.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 Pro покажуть публіці аж у листопаді. Повідомляється, що новинку доведеться чекати дуже довго, а якщо мова йде про початок продажів, то очікування можуть затягнутися аж до середини грудня.