Нещодавно в мережі з'явилася пара патентних заявок. Патенти стосуються, за чутками, пристрою відстеження місця розташування Apple. Ці трекери були позначені як "Apple Tags"або " AirTag".

Читайте Знай в Google News!

Патентна заявка була подана за розділами " Багатоінтерфейсний транспондерний пристрій-зміна режимів живлення "і" Багатоінтерфейсний транспондерний пристрій - управління живленням " у відомство з патентів і товарних знаків США. Патент детально описує основні функції цього пристрою відстеження місцезнаходження, який буде працювати разом зі смартфоном або планшетом, Як повідомляє AppleInsider.

фото Getty Images
Apple, Тім Кук // фото Getty Images

У патенті компанія зробила акцент на функціональність пристрою з мультиінтерфейсним транспондером( MIT), яка включає в себе можливість підключення, зв'язок з найближчою електронікою, можливості харчування і багато іншого. Крім того, в патентах також описана особлива функція управління живленням, яка дозволяє "інтелектуально посилювати передачу радіомаяків в залежності від певного місця розташування і близькості до найближчих пристроїв".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Пристрій MIT описується як портативний і компактний пристрій з простим процесором, датчиками світла і руху, радіостанцією і ядром живлення. Крім того, його навіть можна прикріпити до різних об'єктів, таких як гаманці, ключі та ідентифікатори. Іншими словами, це невеликий пристрій для відстеження місцезнаходження, який може відстежувати ваші важливі речі або навіть смартфони в поєднанні, наприклад, з iPad або iPhone.

Будемо сподіватися, що користувачі не будуть стежити за іншими людьми за допомогою таких девайсів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple готова до виходу iPad і Apple Watch 6. Повідомляється, що їх покажуть вже цієї осені, так що чекати залишилося недовго.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla захопила ринок електрокарів у Китаї. Повідомляється, що завдяки Маску автомобілі стають дешевшими, і в той же час краще. Виробництво авто в Китаї зробило можливим швидку збірку.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 Pro покажуть публіці аж у листопаді. Повідомляється, що новинку доведеться чекати дуже довго, а якщо мова йде про початок продажів, то очікування можуть затягнутися аж до середини грудня.