Дослідження показало, що пандемія коронавірусу викликає перехід від громадського транспорту до приватних автомобілів у Сполучених Штатах.

Читайте Знай в Google News!

В ході дослідження, проведеного Cars.com на початку цього місяця за участю 3062 респондентів, було виявлено, що більше третини американців в даний час працюють з дому і що, коли вони повернуться в офіс, вони не будуть робити це на громадському транспорті.

автомобілі, скріншот з відео
автомобілі, скріншот з відео

Дослідження показало, що 43 відсотки американців не вірять в те, що попутники в громадському транспорті дотримуються протоколів безпеки і гігієни праці, а решта 57 відсотків заявили, що вони, принаймні, "помірно довіряють" іншим пасажирам. Більше того, 35% майбутніх пасажирів планують менше їздити на роботу навіть після особистого повернення на роботу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple готова до виходу iPad і Apple Watch 6. Повідомляється, що їх покажуть вже цієї осені, так що чекати залишилося недовго.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla захопила ринок електрокарів у Китаї. Повідомляється, що завдяки Маску автомобілі стають дешевшими, і в той же час краще. Виробництво авто в Китаї зробило можливим швидку збірку.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 Pro покажуть публіці аж у листопаді. Повідомляється, що новинку доведеться чекати дуже довго, а якщо мова йде про початок продажів, то очікування можуть затягнутися аж до середини грудня.