Акції виробника електромобілів Tesla підскочили на 3,75% у четвер, збільшивши власний капітал Маска на 3,2 мільярда доларів до 98,8 мільярда доларів - всього в 1,2 мільярда доларів, щоб зробити Маска п'ятим мільярдером у світі.

Читайте Знай в Google News!

Згідно з рейтингом Forbes в режимі реального часу, він займає п'яте місце в списку найбагатших людей світу, випереджаючи оракула з Омахи Уоррена Баффета і Марка Цукерберга з Facebook.

Ілон Маск, скріншот з відео
Ілон Маск, скріншот з відео

Стан Маска збільшився в чотири рази з середини березня, коли він зайняв 31-е місце в списку мільярдерів Forbes зі статком 24,6 мільярда доларів. Йому належить 21% компанії вартістю 416 мільярдів доларів (ринкова капіталізація), але він заклав більше половини своєї частки в якості забезпечення за особистими позиками; Forbes застосовує дисконт до його закладених акцій для обліку позик.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple готова до виходу iPad і Apple Watch 6. Повідомляється, що їх покажуть вже цієї осені, так що чекати залишилося недовго.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Tesla захопила ринок електрокарів у Китаї. Повідомляється, що завдяки Маску автомобілі стають дешевшими, і в той же час краще. Виробництво авто в Китаї зробило можливим швидку збірку.

Також Знай.uа повідомляв, що iPhone 12 Pro покажуть публіці аж у листопаді. Повідомляється, що новинку доведеться чекати дуже довго, а якщо мова йде про початок продажів, то очікування можуть затягнутися аж до середини грудня.