Згідно з повідомленнями, Apple може створити свою власну пошукову систему, щоб протистояти Google. Є кілька ознак того, що компанія з Купертіно, штат Каліфорнія, може працювати над власною пошуковою системою. До них відносяться антиконкурентний характер Google, його проблеми з нормативними вимогами та списки вакансій Apple для експертів з ІІ та пошукових інженерів. Крім того, у звіті Coywolf говориться, що з бета-версією iOS 14 і бета-версією iPadOS 14 функція Spotlight Search від Apple обходить пошук Google і відображає результати пошуку.

Читайте Знай в Google News!

Згідно з повідомленнями, Google платив Apple протягом декількох років, щоб вона залишалася пошуковою системою за замовчуванням в Safari для iOS, iPadOS і macOS. Угода гарантує, що користувачі iPhone, iPad і Mac будуть шукати в Google, коли вони використовують Safari. Це якщо користувачі вручну не змінюють Налаштування пошукової системи за замовчуванням. Однак, згідно з Управлінням з конкуренції і ринків Великобританії, угода носить антиконкурентний характер і викликає стурбованість з боку регулюючих органів. Згідно з повідомленням, регулятори можуть змусити Apple видалити Google як пошукову систему за замовчуванням і надати користувачам можливість вибрати, яку пошукову систему вони хочуть використовувати під час першого запуску Safari.

Apple, gettyimages
Apple, gettyimages

Звичайно ж, Apple вирішила подсуетиться, так що незабаром світ побачить власну пошукову систему від яблучної корпорації.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явилася інформація про маячки від Apple, які можна використовувати для відстеження місця розташування гаманця, або ж зв'язки ключів.

Як повідомляв Знай.uа, експерти назвали головний недолік iPhone 12. Повідомляється, що компанія вирішила зменшити обсяг акумулятора в майбутніх флагманах, якщо порівнювати з торішніми версіями смартфонів. Звичайно ж, це негативно вплине на тривалість автономної роботи.

Також Знай.uа повідомляв, браузер Firefox отримав велике оновлення. Повідомляється, що сервіс працює на власному движку, що гарантує надійність і збереження ваших особистих даних.