Війна між Epic і Apple тільки почалася. Кілька годин тому компанія зробила ще один крок вперед. Apple видалила аккаунт розробника студії, якій ми зобов'язані за Fortnite.

Читайте Знай в Google News!

Схоже, що ситуація між Apple і Epic тільки погіршилася. Apple тільки що офіційно закрила аккаунт розробника студії Epic. Це означає, що якщо ви раніше завантажили будь-яку гру зі студії, але видалили її зі свого iPhone або iPad, ви не зможете перевстановити її.

Fortnite \\ скріншот гри
Fortnite \\ скріншот гри

У короткій заяві Apple ми читаємо наступне: "ми розчаровані тим, що нам довелося закрити обліковий запис Epic Games в App Store. Ми багато років працювали з командою Epic Games над їх запусками і випусками. Суд рекомендував Epic дотримуватися керівних принципів App Store, поки їх справа буде просуватися вперед, керівних принципів, яким вони слідували протягом останнього десятиліття, поки не створили таку ситуацію. Epic відмовилася. Замість цього вони постійно надсилають оновлення Fortnite, що порушують Правила App Store. Це несправедливо по відношенню до всіх інших розробників в App Store і ставить клієнтів в самий центр їх боротьби. Ми сподіваємося, що зможемо знову працювати разом у майбутньому, але, на жаль, сьогодні це неможливо".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Apple попередила, що такі дії будуть зроблені. Компанія з Купертіно заявила, що була б більш ніж щаслива повторно авторизувати Fortnite в App Store, якщо Epic захоче дотримуватися правил App Store, але, схоже, студія вирішила дотримуватися своїх позицій. Ситуація далека від дозволу, і сьогодні дуже складно визначити, хто виграє справу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явилася інформація про маячки від Apple, які можна використовувати для відстеження місця розташування гаманця, або ж зв'язки ключів.

Як повідомляв Знай.uа, експерти назвали головний недолік iPhone 12. Повідомляється, що компанія вирішила зменшити обсяг акумулятора в майбутніх флагманах, якщо порівнювати з торішніми версіями смартфонів. Звичайно ж, це негативно вплине на тривалість автономної роботи.

Також Знай.uа повідомляв, браузер Firefox отримав велике оновлення. Повідомляється, що сервіс працює на власному движку, що гарантує надійність і збереження ваших особистих даних.