Компанія Xiaomi запустить свій новий розумний домашній пристрій 1 вересня, тобто завтра. Китайська компанія готова випустити високоякісну пральну машину і сушарку.

Роблячи оголошення, компанія заявила, що нова пральна машина і сушарка високого класу MIJIA буде більш тихою, стабільною і швидшою. Він додає, що користувальницький інтерфейс стане краще і його варто з нетерпінням чекати.

Читайте Знай в Google News!

До цього, в квітні цього року, компанія запустила пральну машину і сушарку MIJIA 1C за ціною 2099 юанів (~295 доларів США) і тепер продається в Китаї. Новинка буде поліпшеною версією, в якій врахували всі недоліки і побажання користувачів.

Що стосується самої машинки, вона має ємність 10 кг і дисплей із загартованого скла. Також є підтримка розумного помічника XiaoAI. Модель має компактну конструкцію, діаметр дверей 468 мм і потужність циклу 0,873 кВтг.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Xiaomi, gizchina

Пральна машина підтримує до 22 різних режимів прання, включаючи розумну прання повітрям. Приладом можна управляти через додаток MIJIA з можливістю вибору режимів прання і сушіння і виконання індивідуальних налаштувань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явилася інформація про маячки від Apple, які можна використовувати для відстеження місця розташування гаманця, або ж зв'язки ключів.

Як повідомляв Знай.uа, експерти назвали головний недолік iPhone 12. Повідомляється, що компанія вирішила зменшити обсяг акумулятора в майбутніх флагманах, якщо порівнювати з торішніми версіями смартфонів. Звичайно ж, це негативно вплине на тривалість автономної роботи.

Також Знай.uа повідомляв, браузер Firefox отримав велике оновлення. Повідомляється, що сервіс працює на власному движку, що гарантує надійність і збереження ваших особистих даних.