Щоб перемогти Tesla Model 3 в драг-гонці, навіть на повнопривідному автомобілі, такому як Volkswagen Golf R, потрібно багато навичок, трохи удачі і, можливо, деякі модифікації двигуна.

Читайте Знай в Google News!

Отже, як цей Golf R Mk7 зміг втриматися на вершині, поки не перетнув фінішну лінію? Його водій стартує просто ідеально, на відміну від Model 3, який не так швидко реагував, коли світло загорявся зеленим.

Ми не знаємо, чи піддавався він іншим модифікаціям, хоча його 2,0-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом може витримати безліч оновлень. У стандартній комплектації двигун розвиває 306 кінських сил (310 к.с. / 228 кВт) і 295 фунт-фут (400 Нм) крутного моменту.

Сама гонка починається з 2: 15.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Tesla Model 3, з іншого боку, є справжнім вбивцею суперкарів у вигляді Performance: для розгону від 0 до 96 км/год потрібно 3,2 секунди. Ця версія може похвалитися 450 к. с. і 472 фунт-фут (640 Нм) і може проїхати майже 483 км на одній зарядці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явилася інформація про маячки від Apple, які можна використовувати для відстеження місця розташування гаманця, або ж зв'язки ключів.

Як повідомляв Знай.uа, експерти назвали головний недолік iPhone 12. Повідомляється, що компанія вирішила зменшити обсяг акумулятора в майбутніх флагманах, якщо порівнювати з торішніми версіями смартфонів. Звичайно ж, це негативно вплине на тривалість автономної роботи.

Також Знай.uа повідомляв, браузер Firefox отримав велике оновлення. Повідомляється, що сервіс працює на власному движку, що гарантує надійність і збереження ваших особистих даних.