Якими б вражаючими не були нинішні Aston Martins, шкода, що 5,9-літровий атмосферний двигун V12 більше не використовується. Цей двигун хвалили за його характеристики і звук, який він виробляв, і був одним з ключових інгредієнтів, що роблять сучасні Aston такими особливими.

Читайте Знай в Google News!

Щоб прославити цей двигун у всій його красі, Lovecars нещодавно зібрав разом два останніх Aston Martin, які його використовували. По-перше, це привабливий Vantage GT12, представлений тут в яскравому зеленому кольорі, який більше підходить на Lamborghini, ніж на британський спортивний автомобіль.

У GT12 потужність двигуна становить 592 К. С. і 461 фунт-фут (625 Нм) крутного моменту. Автомобіль важить 1565 кг (3450 фунтів) і, мабуть, розженеться до 62 миль на годину (100 км / год) за 3,7 секунди, а максимальна швидкість складе 185 миль на годину (298 км / год).

В іншому кутку знаходиться Aston Martin Vanquish S Volante. Він також використовує 5,9-літровий V12 марки, але має 595 К.С. і 465 фунт-футів (630 Нм) крутного моменту. Однак при 1739 кг (3833 фунта) він важить значно більше, ніж Vantage GT12.

Популярні новини зараз
Терор кожної ночі: як "Шахеди" виснажують ППО Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків Упаковка вже по 120 грн: супермаркети різко змінили ціни на олію, борошно та яйця Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду
Показати ще

Результати гонки видно на відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Ілона Маска впровадила електронний імплант в мозок льоха. При кожному русі імпульси мозку відправляють дані в чіп, і їх можна буде прочитати і проаналізувати.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi готує до виходу пральну машинку, яка зможе одночасно прати і сушити одяг. Анонс запланований на 1 вересня, так що чекати залишилося недовго.

Також Знай.uа повідомляв, люксову Porsche 911 перетворили на авто для апокаліпсису. Повідомляється, що у автомобіля немає основних листів каркаса, так що виглядає вона максимально агресивно. Далеко не кожен автолюбитель позитивно оцінить ці зміни.