Два з трьох Tesla Model 3, які брали участь на цьому тижні в міжнародному сходженні на пагорб Пайкс-Пік, розбилися перед днем гонки в неділю.

Читайте Знай в Google News!

Найзначніший інцидент стався з модифікованою Model 3 з Unplugged Performance, якою керував гонщик Ренді Побст. Досвідчений гонщик знайомився з модернізованою Tesla під час практики і в відео на YouTube прокоментував, наскільки стабільно він себе почуває.

На жаль, Побст розбив авто під час кваліфікаційного заїзду в середу вранці на верхній частині гори. Зрозуміло, що він розвернувся після того, як втратив задню частину авто через нерівність дороги.

Популярні новини зараз
Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення Упаковка вже по 120 грн: супермаркети різко змінили ціни на олію, борошно та яйця За світло можна платити по 1,72 грн за кВт: можливість, про яку багато хто не знає Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине
Показати ще

Ще невідомо, чи можна відремонтувати автомобіль перед гонкою в найближчу неділю, але справи йдуть не кращим чином з передньою і задньою частиною, а також з підвіскою, що отримала серйозні пошкодження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Ілона Маска впровадила електронний імплант в мозок льоха. При кожному русі імпульси мозку відправляють дані в чіп, і їх можна буде прочитати і проаналізувати.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi готує до виходу пральну машинку, яка зможе одночасно прати і сушити одяг. Анонс запланований на 1 вересня, так що чекати залишилося недовго.

Також Знай.uа повідомляв, люксову Porsche 911 перетворили на авто для апокаліпсису. Повідомляється, що у автомобіля немає основних листів каркаса, так що виглядає вона максимально агресивно. Далеко не кожен автолюбитель позитивно оцінить ці зміни.