Стрімке зростання цін на акції Tesla поставив генерального директора Ілона Маска попереду Марка Цукерберга Facebook у списку найбагатших у світі. Двоє чоловіків мають бурхливі стосунки, які призвели до суперництва, і все це почалося в 2016 році, коли вибухнула ракета SpaceX Falcon 9, яка знищила супутник Facebook.

Читайте Знай в Google News!

Зараз Маск займає третє місце в списку найбагатших людей у світі після розколу акцій Tesla (NASDAQ: TSLA) 31 серпня 2020 року. В результаті сплеску акції компанії виросли на 9,89%, або на 43,83 долара на момент написання.

Ілон Маск, фото Getty
Ілон Маск, фото Getty

Bloomberg повідомляє, що станом на 11: 25 EST стан Маска становить 111,3 мільярда доларів, що на 800 мільйонів доларів більше, ніж у Цукерберга.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Акції Tesla цього року зросли більш ніж на 475%, додавши понад 76 мільярдів доларів до стану Маска. Тим часом генеральний директор продовжує просувати вперед свої підрозділи, включаючи електромобілі Tesla, ракети і супутники SpaceX.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Ілона Маска впровадила електронний імплант в мозок льоха. При кожному русі імпульси мозку відправляють дані в чіп, і їх можна буде прочитати і проаналізувати.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi готує до виходу пральну машинку, яка зможе одночасно прати і сушити одяг. Анонс запланований на 1 вересня, так що чекати залишилося недовго.

Також Знай.uа повідомляв, люксову Porsche 911 перетворили на авто для апокаліпсису. Повідомляється, що у автомобіля немає основних листів каркаса, так що виглядає вона максимально агресивно. Далеко не кожен автолюбитель позитивно оцінить ці зміни.