Через нову пандемію коронавірусу Apple порушить традиції і пропустить звичайний випуск нових моделей iPhone. Фінансовий директор Apple Лука Маестрі підтвердив місяць тому під час телефонної розмови, що наступний iPhone буде "доступний на кілька тижнів пізніше", ніж ми звикли, що припускає, що середина жовтня буде найбільш раннім терміном, який ми можемо очікувати iPhone 12. Але коли з'явиться наступний iPhone, ми очікуємо декількох значних змін - від нових форм-факторів і функцій до нових кольорів, які Apple ніколи раніше не використовувала.

Читайте Знай в Google News!

Згідно з повідомленням Digitimes, Apple продасть першу" темно-синю " модель iPhone цієї осені, додавши до веселки кольорів, які з'являлися на флагманському продукті компанії протягом багатьох років. У звіті також зазначається, що iPhone 12 матиме ряд оновлень, "включаючи модулі камери, дисплеї та комунікаційні модулі".

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Це не перший раз, коли натякнули на темно-синій iPhone 12. Ще в січні письменник XDA Developers Макс Вайнбах сказав, що очікує, що iPhone 12 темно-синього кольору замінить Midnight Green iPhone 11 Pro.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Ілона Маска впровадила електронний імплант в мозок льоха. При кожному русі імпульси мозку відправляють дані в чіп, і їх можна буде прочитати і проаналізувати.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi готує до виходу пральну машинку, яка зможе одночасно прати і сушити одяг. Анонс запланований на 1 вересня, так що чекати залишилося недовго.

Також Знай.uа повідомляв, люксову Porsche 911 перетворили на авто для апокаліпсису. Повідомляється, що у автомобіля немає основних листів каркаса, так що виглядає вона максимально агресивно. Далеко не кожен автолюбитель позитивно оцінить ці зміни.