2020 рік не був вдалим для світового ринку смартфонів. Численні звіти показали, що пандемія коронавірусу призвела до величезного зниження продажів смартфонів у всьому світі. Він продовжує руйнувати галузь, і деякі аналітики очікують зростання в 2021 році. Цікаво, які смартфони були продані найбільше в ці важкі перші шість місяців для індустрії смартфонів? Аналітична компанія Omdia нещодавно опублікувала список 10 найбільш продаваних телефонів у всьому світі за першу половину 2020 року.

iPhone 5C
iPhone 5C

  1. Apple iPhone 11

  1. Samsung Galaxy A51

    Популярні новини зараз
    Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
    Показати ще

  1. Xiaomi Redmi Note 8

  1. Xiaomi Redmi Note 8 Pro

  1. Apple iPhone SE

  1. Apple iPhone XR

  1. iPhone 11 Pro Max

  1. Xiaomi Redmi 8A

  1. Xiaomi Redmi 8

  1. Apple iPhone 11 Pro

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче випустити унікальний iPhone, який з'явиться в новому колірному рішенні. Повідомляється, що смартфон з'явиться в темно-синьому забарвленні, а компанія раніше вже випускала гаджети в такому вигляді.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Huawei засмутить фанатів. Якщо тиждень тому компанія запевняла, що перший смартфон з розробленою ОС з'явиться на прилавках, то тепер у компанії повідомили, що смартфон з'явиться вже в наступному році, так що чекати доведеться трохи довше.

Також Знай.uа повідомляв, що Китай не поспішає продавати американську версію TikTok. Повідомляється, що в США є кілька компаній, які готові купити бізнес TikTok в США, але до 15 вересня вони явно не встигнуть оформити угоду.