Apple представить свою першу серію смартфонів 5g через кілька тижнів. Перша серія смартфонів Apple 5G вийде майже через 18 місяців після комерціалізації 5G. В даний час на ринку вже є тонни телефонів 5G. Такі компанії, як Samsung, Huawei, Xiaomi та інші, вже мають кілька смартфонів 5G. Тим не менш, у Apple є свій ринок, і ви можете бути впевнені, що фанати Apple терпляче чекають iPhone 5G. Згідно з попередніми припущеннями, серія Apple iPhone 12 буде включати як мінімум чотири моделі.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавній витік Twitter від @laobaiTD розкриває задню кришку нового iPhone 12 Pro. Судячи з фото, пристрій буде використовувати потрійну камеру, а також схему LiDAR. На зображенні також видно п'яте отвір на задній панелі смартфона, яке, ймовірно, призначене для спалаху.

iPhone 12, gizchina

Важливо відзначити, що може з'явитися ще один iPhone 12 Pro Max. Хоча поставки нових iPhone зазвичай починаються наприкінці вересня, Apple нещодавно заявила, що iPhone цього року буде доступний "через кілька тижнів". Передбачається, що в цьому році виробництво iPhone 12 серії досягне 80 мільйонів одиниць. Зрозуміло, в новій серії будуть використовуватися 5-нм чіпи Bionic A14.

Популярні новини зараз
Ньютон ще у 18 столітті передбачив точний рік кінця світу – залишилось обмаль часу 15% чи 20% податку: скільки зобов'яжуть сплачувати пенсіонерів З пенсіонерів здиратимуть податки: можуть відібрати 20% виплат 570 гривень щоб не померти з голоду: пенсіонери отримають жалюгідні виплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче випустити унікальний iPhone, який з'явиться в новому колірному рішенні. Повідомляється, що смартфон з'явиться в темно-синьому забарвленні, а компанія раніше вже випускала гаджети в такому вигляді.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Huawei засмутить фанатів. Якщо тиждень тому компанія запевняла, що перший смартфон з розробленою ОС з'явиться на прилавках, то тепер у компанії повідомили, що смартфон з'явиться вже в наступному році, так що чекати доведеться трохи довше.

Також Знай.uа повідомляв, що Китай не поспішає продавати американську версію TikTok. Повідомляється, що в США є кілька компаній, які готові купити бізнес TikTok в США, але до 15 вересня вони явно не встигнуть оформити угоду.