Немає сумнівів в тому, що через вплив пандемії в цьому році в ігровій індустрії відбулося багато змін. Будь то закупівля деталей, транспортування, виготовлення деталей, це впливає на все. Це також включає запуск ігрової консолі наступного покоління PlayStation 5. Нещодавній трейлер Call of Duty: Black Ops передбачає, що Sony PS5 спочатку прибуде до Північної Америки.

Читайте Знай в Google News!

В кінці трейлера є інформація про те, що "Call of Duty: Black Ops" вийде на PS4 13 листопада. Що стосується Sony PS5, то в США і Канаді (Північна Америка) він з'явиться на PS4 в найближчі свята 2020 року. Однак PS5 в іншому світі отримає його в кінці 2020 року. Малоймовірно, що такий розклад пов'язано з самою грою. Є припущення, що графік випуску Call of Duty: Black Ops залежить від доступності самої консолі.

PlayStation 5, gizchina

Традиційно "свята 2020 року" відноситься до періоду перед Різдвом. В основному це відноситься до четвертого кварталу календарного року (з жовтня по грудень). Однак "кінець 2020 року", швидше за все, означає останній місяць року. Це говорить про те, що в будь-який час з жовтня PS5 може прибути в Північну Америку. Однак для решти світу консоль стане доступною вже ближче до грудня.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче випустити унікальний iPhone, який з'явиться в новому колірному рішенні. Повідомляється, що смартфон з'явиться в темно-синьому забарвленні, а компанія раніше вже випускала гаджети в такому вигляді.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Huawei засмутить фанатів. Якщо тиждень тому компанія запевняла, що перший смартфон з розробленою ОС з'явиться на прилавках, то тепер у компанії повідомили, що смартфон з'явиться вже в наступному році, так що чекати доведеться трохи довше.

Також Знай.uа повідомляв, що Китай не поспішає продавати американську версію TikTok. Повідомляється, що в США є кілька компаній, які готові купити бізнес TikTok в США, але до 15 вересня вони явно не встигнуть оформити угоду.