На цьому тижні Google запустив Kids Space-нову цифрову платформу з додатками, книгами та відео, щоб діти розважали, займалися і отримували освіту.

Читайте Знай в Google News!

Просто увійдіть в обліковий запис Google вашої дитини, щоб почати; створіть аватар і виберіть інтереси-тварини, ремесла, наука, історії, кулінарія, музика і т.д. - щоб створити індивідуальний досвід.

"Kids Space розроблений з урахуванням того, що ваша дитина знаходиться в центрі уваги, і він створений для того, щоб вони могли досліджувати те, що їм подобається", - говорить Мінді Брукс, директор по взаємодії з користувачами Google Kids and Families.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Відкрийте вкладку "гра", щоб отримати доступ до відповідних вікових програм, таких як Code Karts, My Very Hungry Caterpillar, Endless Alphabet і Scooby-Doo Mystery Cases; або перегляньте бібліотеку Google з більш ніж 400 безкоштовних книг на вкладці"читати". Учні, які навчаються наочно, можуть відвідати вкладки Watch і Make, де демонструються творчі ролики з YouTube Kids і заохочуються заняття за кадром, включаючи малювання, конструювання і різні лайфхаки. Для ще більшої кількості налаштувань завантажте додатковий контент з Google Play.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче випустити унікальний iPhone, який з'явиться в новому колірному рішенні. Повідомляється, що смартфон з'явиться в темно-синьому забарвленні, а компанія раніше вже випускала гаджети в такому вигляді.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Huawei засмутить фанатів. Якщо тиждень тому компанія запевняла, що перший смартфон з розробленою ОС з'явиться на прилавках, то тепер у компанії повідомили, що смартфон з'явиться вже в наступному році, так що чекати доведеться трохи довше.

Також Знай.uа повідомляв, що Китай не поспішає продавати американську версію TikTok. Повідомляється, що в США є кілька компаній, які готові купити бізнес TikTok в США, але до 15 вересня вони явно не встигнуть оформити угоду.