Pixel 5 і Pixel 4a 5g з'являться найближчим часом, можливо, до кінця цього місяця. А нормативні документи вказують на те, що осінній запуск наступних смартфонів Google буде проходити відповідно до плану.

Читайте Знай в Google News!

9to5Google виявив нормативні документи FCC для Pixel 4a 5g і Pixel 5. Виробники телефонів реєструють свої пристрої в регулюючому агентстві, і коли ці документи з'являються, це зазвичай означає, що запуск не за горами.

Ні для кого не секрет, що Pixel 5 і Pixel 4a 5g чекають свого часу. Коли Pixel 4a був випущений в серпні, Google оголосив, що обидва телефони розробляються. Пошуковик навіть підтвердив, що Pixel 4a 5G буде коштувати 499 доларів, хоча ціна на Pixel 5 ще не розкрита.

Google Pixel 5, gizchina

Популярні новини зараз
Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців "Ідіть нах*й, г*ндони": Netflix платитиме гроші російській акторці, поки війська РФ вбивають українців Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки
Показати ще

Принаймні одна чутка передбачає, що Pixel 5 і Pixel 4a 5g з'являться 30 Вересня, а публікація блогу Google французькою мовою з'явилася на 8 жовтня як день початку попереднього замовлення на нові телефони.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple хоче випустити унікальний iPhone, який з'явиться в новому колірному рішенні. Повідомляється, що смартфон з'явиться в темно-синьому забарвленні, а компанія раніше вже випускала гаджети в такому вигляді.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Huawei засмутить фанатів. Якщо тиждень тому компанія запевняла, що перший смартфон з розробленою ОС з'явиться на прилавках, то тепер у компанії повідомили, що смартфон з'явиться вже в наступному році, так що чекати доведеться трохи довше.

Також Знай.uа повідомляв, що Китай не поспішає продавати американську версію TikTok. Повідомляється, що в США є кілька компаній, які готові купити бізнес TikTok в США, але до 15 вересня вони явно не встигнуть оформити угоду.