Можливо, TikTok недостатньо швидко продається в США. У зв'язку з цим уряд США заявив, що TikTok необхідно досягти угоди з покупцем до 15 Вересня, інакше він закриє бізнес TikTok в США.

Читайте Знай в Google News!

Китайський додаток для короткометражних відео TikTok є епіцентром ряду суперечок, в тому числі про підозрілі методи збору даних. У зв'язку з недавнім поворотом подій США погрожують заборонити TikTok, якщо він не продасть свій бізнес в США американській компанії до 15 Вересня. За словами президента США, покупка TikTok американською компанією повинна бути вигідною для США. Це означає, що угода може включати в себе певну виплату роялті американському уряду. До недавнього часу здавалося, що все готово для того, щоб американська компанія захопила китайський бізнес.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Тим не менш, Новий звіт з Китаю передбачає, що ця угода не буде гладкою. Уряд Китаю ввів нові обмеження на експорт технологій штучного інтелекту, в тому числі TikTok. Новий експортний контроль вимагає, щоб ByteDance отримав схвалення уряду Китаю, перш ніж продавати бізнес TikTok в США.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Звичайно, з урахуванням останніх розробок ваше припущення може бути не гірше мого-китайський уряд, ймовірно, хоче заблокувати продаж TikTok американської компанії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск мало не вперше прокоментував інформацію про потенційний злом Tesla. Нагадаємо, що співробітника компанії хотіли підкупити, щоб він завантажив в базу даних шкідливий код. Однак, співробітник повідомив про пропозицію ФБР, і вони успішно заарештували російського хакера.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google випустила новий сервіс для дітей. Мова йде про Kid Space, яка має в собі купу цікавого контенту, включаючи ігри, відео, і книги.

Також Знай.uа трейлер гри Call of Duty на консоль розкрив дату виходу довгоочікуваної Sony PlayStation 5. Повідомляється, що консоль почнуть продавати перед початком Різдва, тобто в листопаді.