Xiaomi має намір почати масове виробництво смартфонів, оснащених технологією камери під дисплеєм вже в наступному році. Компанія заявляє, що технічно це третє покоління технології, розробленої Xiaomi, хоча перша і друга версії, які вона випустила, ще не з'явилися в смартфонах. Xiaomi продемонструвала технологію, і порівняла зі звичайним отвором під камеру.

Читайте Знай в Google News!

За словами Xiaomi, його остання версія технології працює, дозволяючи фронтальній камері бачити крізь проміжки в субпікселях дисплея, які представляють собою червоні, зелені і сині точки, які об'єднуються, щоб утворити кожен піксель. Xiaomi стверджує, що область дисплея над камерою має ту ж щільність пікселів, що і решта екрана, тому вона може "відмінно замаскувати" камеру під нею. Xiaomi додає, що сама фронталка не сильно відрізняється від інших.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що Ілон Маск мало не вперше прокоментував інформацію про потенційний злом Tesla. Нагадаємо, що співробітника компанії хотіли підкупити, щоб він завантажив в базу даних шкідливий код. Однак, співробітник повідомив про пропозицію ФБР, і вони успішно заарештували російського хакера.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google випустила новий сервіс для дітей. Мова йде про Kid Space, яка має в собі купу цікавого контенту, включаючи ігри, відео, і книги.

Також Знай.uа трейлер гри Call of Duty на консоль розкрив дату виходу довгоочікуваної Sony PlayStation 5. Повідомляється, що консоль почнуть продавати перед початком Різдва, тобто в листопаді.