Honda Civic Type R 2021 року прибуває в дилерські центри, і компанія оголосила, що ціни в США будуть починатися з 37 495 доларів.

Читайте Знай в Google News!

Це на 500 доларів більше, ніж у минулорічної моделі, але, схоже, ніяких змін не відбулося, оскільки автомобіль "переносить численні оновлення, внесені в Type R 2020 року".

Однак великою новиною є обмежена серія Civic Type R Limited Edition, випуск якої обмежений всього 600 екземплярами в Сполучених Штатах. Він починається з 43 995 доларів, що на 6500 доларів дорожче стандартної моделі.

Honda Civic Type R Limited Edition, carscoops

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Це суттєва різниця, але Limited Edition має ексклюзивний екстер'єр кольору Phoenix Yellow з контрастною глянсовою чорною фарбою на даху, дзеркалах і дефлекторі капота. Покупці також знайдуть табличку з індивідуальним номером на центральній консолі.

Зміни на цьому не закінчуються, оскільки спеціальна версія, орієнтована на треки, важить на 46 фунтів (20,9 кг) менше, ніж стандартний Type R. в рамках дієти інженери оснастили автомобіль легкими колесами BBS з шинами Michelin Cup 2. Команда також вилучила 28 фунтів (12,7 кг) звукопоглинального матеріалу, а також прибрала вантажну кришку, повітроводи заднього обігрівача і механізм заднього склоочисника.

Крім вищезазначених змін, система активних демпферів була перепрограмована, щоб "повною мірою використовувати переваги полегшених коліс і надміцних шин". Точно так само була оновлена система рульового управління з підсилювачем, щоб врахувати більш легкі колеса.

Одна річ, яка не змінилася, - це 2,0-літровий чотирициліндровий двигун з турбонаддувом, який видає 306 к.с. (228 кВт / 310 к. с.) і крутний момент 295 фунт-фут (400 Нм). Він передає потужність на передні колеса через шестиступінчасту механічну коробку передач і диференціал підвищеного тертя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Ілон Маск мало не вперше прокоментував інформацію про потенційний злом Tesla. Нагадаємо, що співробітника компанії хотіли підкупити, щоб він завантажив в базу даних шкідливий код. Однак, співробітник повідомив про пропозицію ФБР, і вони успішно заарештували російського хакера.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Google випустила новий сервіс для дітей. Мова йде про Kid Space, яка має в собі купу цікавого контенту, включаючи ігри, відео, і книги.

Також Знай.uа трейлер гри Call of Duty на консоль розкрив дату виходу довгоочікуваної Sony PlayStation 5. Повідомляється, що консоль почнуть продавати перед початком Різдва, тобто в листопаді.