У Lucid Motors може бути вбивця по "далекобійності".

Стартап з Ньюарка, штат Каліфорнія, оголосив, що його майбутній повністю електричний седан Lucid Air матиме карколомну автономність в 517 миль. Це означає, що коли Air в кінцевому підсумку вийде на продаж-серійна версія, як очікується, дебютує у вересні, але постачання споживачам не заплановано до початку 2021 року - Lucid стверджує, що це буде "електромобіль з найбільшою дальністю автономного заїзду на сьогоднішній день".

Читайте Знай в Google News!

В даний час цим титулом володіє Tesla Model S Long Range, яка може долати сертифіковане Агентством з охорони навколишнього середовища відстань в 402 милі на одній зарядці. Більшість електромобілів, представлених сьогодні на ринку, мають запас ходу від 200 до 300 миль, а у деяких менше.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Також компанія показала, наскільки потужним буде авто, і зняли на відео, як прототип проїжджає 400 метрову трасу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi опублікувала список смартфонів, які не отримають оновлення Android 11. Що дивно, серед них є і порівняно нові моделі, але компанія вирішила відмовитися і від них.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi показала роботу невидимою фронтальною камера. Правда, сама камера знаходиться на пікселями екрану, але технологія цілком собі нова, так що варто очікувати смартфонів без вирізів вже в 2020 році.

Також Знай.uа повідомляв, влада США нагадала про блокування TikTok. Відомо, що американська компанія може купити бізнес сервісу тільки до 14 вересня, але Китай спеціально відтягує це, так що шансів на успішну угоду стає все менше.