Старий добрий Маріо виповнюється 35 років, і Nintendo хоче стильно відсвяткувати цю річницю, випустивши серію пультів дистанційного керування, новий Mario Kart і, можливо, найцікавіший продукт з усіх: нове покоління Game & Watch з кольоровим РК-дисплеєм.

Читайте Знай в Google News!

Ми бачили майже 60 консолей Game & Watch в період з 1980 по 1991 рік, коли творець легендарного Game Boy винайшов невелику консоль, яка складалася з дуже і дуже простого РК-екрану, годин і гри для кожного девайса.

Nintendo Game & Watch, nintendo

Вони мали оглушливий успіх, але з випуском портативних консолей, куди можна було вставляти ігри, такі як картриджі, ці реліквії стали предметами колекціонування. До сьогоднішнього дня вони були одними з найулюбленіших консолей в історії (і ви можете ознайомитися з їх історією в цій серії книг, опублікованих Heroes de Papel), але тепер вони повертаються на ринок, і допоможе в цьому сама Nintendo.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

2020 рік не буде легким для всіх, і Nintendo, можливо, є найбільш постраждалою від кризи covid-19 компанією, що випускає відеоігри.

Сьогодні вони влаштували свого роду сюрприз Nintendo Direct, в якому вони оголосили кілька залишків класичних ігор Super Mario для Switch з нагоди 35-річчя персонажа, але найбільш особливим є нова Game & Watch.

Це точне відтворення оригінальної машини з тим ретро-дизайном, який зводить багатьох з нас з розуму, і включає в себе три гри: Super Mario Bros, Super Mario Bros The Lost Levels і Mario Ball. Цікаво те, що екран являє собою кольоровий РК-екран, на якому можна грати в першу гру серії, випущену в 1985 році.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Xiaomi опублікувала список смартфонів, які не отримають оновлення Android 11. Що дивно, серед них є і порівняно нові моделі, але компанія вирішила відмовитися і від них.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Xiaomi показала роботу невидимою фронтальною камера. Правда, сама камера знаходиться на пікселями екрану, але технологія цілком собі нова, так що варто очікувати смартфонів без вирізів вже в 2020 році.

Також Знай.uа повідомляв, влада США нагадала про блокування TikTok. Відомо, що американська компанія може купити бізнес сервісу тільки до 14 вересня, але Китай спеціально відтягує це, так що шансів на успішну угоду стає все менше.