Google вже деякий час працює над підтримкою запису розмов у своєму додатку "Телефон". Вперше ми виявили деякі докази ще в січні цього року, і через кілька днів нам навіть вдалося повністю активувати цю функцію. Як і очікувалося, власники смартфонів серії Google Pixel першими отримали цю функцію, за ними послідувала група пристроїв Nokia, які є частиною ініціативи Android One. Схоже, що гігант з Маунтін-В'ю готується розширити список, так як кілька користувачів Xiaomi тепер мають доступ до модуля запису розмов в додатку Google Phone.

Читайте Знай в Google News!

Ось короткий огляд позиції Xiaomi щодо запису дзвінків: MIUI поставляється зі своєю власною версією програми для набору номера, яка підтримує запис дзвінків. Проте останні телефони Xiaomi, що продаються за межами Китаю, Індії або Індонезії, поставляються з попередньо встановленим додатком Google Phone (і Google Messages), а не з їх додатком, еквівалентним MIUI.

смартфон в руках, фото Pxhere
смартфон в руках, фото Pxhere

Як повідомляє PiunikaWeb, вбудована функція запису розмов в додатку Google Phone вже доступна в глобальних варіантах Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 9s і Redmi Note 9 Pro.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що протестувальники хочуть почути відповідей від Маска, який хоче побудувати один з найбільших заводів у Німеччині. Повідомляється, що сусідам, які проживають поруч із заводом і без споруди маска не вистачає води, і будівництво нової фабрики Tesla тільки погіршить ситуацію.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple пішла на зустріч фанатам. Повідомляється, що тепер користувачі не будуть відслідковуватися рекламодавцями. Раніше в системі iOS рекламодавці могли відстежувати місце розташування користувачів, але тепер компанія вирішила відмовитися від такої практики.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft вперше показала смартфон Surface Duo в справі. Повідомляється, що гнучкий смартфон має 2 екрани, але звикнути до його дизайну досить легко - вистачить і тижня активного використання.