Sony попередила геймерів PlayStation про проблему з попереднім випуском і запуском PS5. Попередження з'являється разом з оголошенням про те, що Sony зараз приймає реєстрацію для попередніх замовлень на PS5. За словами Sony, у неї буде дуже обмежена кількість консолей PS5, доступних для попереднього замовлення. Іншими словами, починає здаватися, що у PS5 буде проблема з доступністю при запуску або, принаймні, в період перед випуском, якщо Sony вірна в своїх прогнозах продажів консолі.

Читайте Знай в Google News!

Звичайно, це досить поширена проблема. Коли PS4 була запущена в 2013 році, було досить складно знайти її навіть через кілька місяців після випуску. Ще складніше було зробити попереднє замовлення. Тим часом, самий останній великий реліз консолі, Nintendo Switch, майже рік було вкрай важко знайти. Іншими словами, хоча здається, що доступність буде проблемою для PS5, це не рідкість. Фактично, Xbox Series X цілком може зіткнутися з аналогічною проблемою.

Sony PlayStation 5, Sony
Sony PlayStation 5, Sony

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що протестувальники хочуть почути відповідей від Маска, який хоче побудувати один з найбільших заводів у Німеччині. Повідомляється, що сусідам, які проживають поруч із заводом і без споруди маска не вистачає води, і будівництво нової фабрики Tesla тільки погіршить ситуацію.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple пішла на зустріч фанатам. Повідомляється, що тепер користувачі не будуть відслідковуватися рекламодавцями. Раніше в системі iOS рекламодавці могли відстежувати місце розташування користувачів, але тепер компанія вирішила відмовитися від такої практики.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft вперше показала смартфон Surface Duo в справі. Повідомляється, що гнучкий смартфон має 2 екрани, але звикнути до його дизайну досить легко - вистачить і тижня активного використання.