Чоловік з Кентуккі, звинувачений у порушенні правил у зв'язку з коронавірусом в Канаді, може бути змушений заплатити штраф у розмірі 569000 доларів США або провести до шести місяців у в'язниці-або і те, і інше.

Читайте Знай в Google News!

За словами капрала Королівської канадської кінної поліції Теммі Кейбел, Джон Пеннінгтон з Уолтона, штат Кентуккі, вперше був оштрафований на 910 доларів 25 червня, коли співробітник лікарні Банфа, де він знаходився, запідозрив, що він порушує правила карантину у зв'язку з коронавірусом в Альберті. Влада наказала Пеннінгтону залишитися в його готелі і покинути країну на наступний день. Він цього не зробив.

Канада закрила кордон зі штатами США 21 березня. Американці могли в'їхати в країну тільки в тому випадку, якщо вони збираються на Аляску або з неї. Їм наказано вибрати самий прямий маршрут між Аляскою і 48 штатами, але їм заборонено відвідувати національні парки, місця відпочинку і туристичні пам'ятки під час подорожі по Канаді.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Однак автомобіль Пеннінгтона був помічений у сірчаної гори в Банфі на наступний день після того, як йому було наказано виїхати. Незабаром поліція заарештувала його і пред'явила йому звинувачення в порушенні закону Канади про карантин.

"Персонал готелю був стурбований тим, що американський гість, на їхню думку, порушив карантин", - сказав сержант Королівської канадської кінної поліції Банфа. Майкл Бакстон-Карр повідомив CBC News.

Пеннінгтон повинен з'явитися перед судом у листопаді, і це єдиний арешт, проведений канадською поліцією відповідно до Федерального закону Про карантин.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що протестувальники хочуть почути відповідей від Маска, який хоче побудувати один з найбільших заводів у Німеччині. Повідомляється, що сусідам, які проживають поруч із заводом і без споруди маска не вистачає води, і будівництво нової фабрики Tesla тільки погіршить ситуацію.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple пішла на зустріч фанатам. Повідомляється, що тепер користувачі не будуть відслідковуватися рекламодавцями. Раніше в системі iOS рекламодавці могли відстежувати місце розташування користувачів, але тепер компанія вирішила відмовитися від такої практики.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft вперше показала смартфон Surface Duo в справі. Повідомляється, що гнучкий смартфон має 2 екрани, але звикнути до його дизайну досить легко - вистачить і тижня активного використання.