У вас є Chevrolet Corvette Stingray 2020 року випуску і ви хочете привертати ще більше уваги, коли їдете? Що ж, ви можете подумати про те, щоб зняти двері, як це зробив власник цього конкретного C8.

Читайте Знай в Google News!

Коли ми вперше побачили назву цього відео на YouTube: "перетворюємо C8 Corvette в JEEP !!!", ми спочатку думали, що нам представлять "Vette" , який якимось чином перетворився на позашляховик з ліфт-комплект і кілька міцних коліс і шин - мод, м'яко кажучи, дивний. Хоча (на щастя ...) це не так, але це все ж цікаве і цікаве відео.

Цей Corvette вже досить привертає увагу завдяки камуфляжній плівці, що прикрашає екстер'єр. Однак зняття дверей може, крім забави, бути трохи перебором для американського суперкара з середнім розташуванням двигуна.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як і у випадку з будь-яким іншим автомобілем, зняття дверей з Corvette не є особливо трудомістким процесом, і ми припускаємо, що водіння в такій конфігурації додає новий елемент до відчуттів від водіння. За загальним визнанням, це не те, що ми б рекомендували, оскільки це може виявитися досить небезпечним рішенням, якщо ви коли-небудь потрапите в аварію, не кажучи вже про удари, з якими доведеться зіткнутися водієві і пасажиру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що протестувальники хочуть почути відповідей від Маска, який хоче побудувати один з найбільших заводів у Німеччині. Повідомляється, що сусідам, які проживають поруч із заводом і без споруди маска не вистачає води, і будівництво нової фабрики Tesla тільки погіршить ситуацію.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple пішла на зустріч фанатам. Повідомляється, що тепер користувачі не будуть відслідковуватися рекламодавцями. Раніше в системі iOS рекламодавці могли відстежувати місце розташування користувачів, але тепер компанія вирішила відмовитися від такої практики.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft вперше показала смартфон Surface Duo в справі. Повідомляється, що гнучкий смартфон має 2 екрани, але звикнути до його дизайну досить легко - вистачить і тижня активного використання.