У Lucid Motors може бути вбивця по "далекобійності".

Стартап з Ньюарка, штат Каліфорнія, оголосив, що його майбутній повністю електричний седан Lucid Air матиме карколомну автономність в 517 миль. Це означає, що коли Air в кінцевому підсумку вийде на продаж-серійна версія, як очікується, дебютує у вересні, але постачання споживачам не заплановано до початку 2021 року - Lucid стверджує, що це буде "електромобіль з найбільшою дальністю автономного заїзду на сьогоднішній день".

Читайте Знай в Google News!

В даний час цим титулом володіє Tesla Model S Long Range, яка може долати сертифіковане Агентством з охорони навколишнього середовища відстань в 402 милі на одній зарядці. Більшість електромобілів, представлених сьогодні на ринку, мають запас ходу від 200 до 300 миль, а у деяких менше.

Популярні новини зараз
Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків 90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних Українцям дозволили не платити військовий збір: кого омине
Показати ще

Також компанія показала, наскільки потужним буде авто, і зняли на відео, як прототип проїжджає 400 метрову трасу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що протестувальники хочуть почути відповідей від Маска, який хоче побудувати один з найбільших заводів у Німеччині. Повідомляється, що сусідам, які проживають поруч із заводом і без споруди маска не вистачає води, і будівництво нової фабрики Tesla тільки погіршить ситуацію.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple пішла на зустріч фанатам. Повідомляється, що тепер користувачі не будуть відслідковуватися рекламодавцями. Раніше в системі iOS рекламодавці могли відстежувати місце розташування користувачів, але тепер компанія вирішила відмовитися від такої практики.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft вперше показала смартфон Surface Duo в справі. Повідомляється, що гнучкий смартфон має 2 екрани, але звикнути до його дизайну досить легко - вистачить і тижня активного використання.