В кінці цього місяця Minecraft отримає безкоштовне оновлення, завдяки якому в гру можна буде грати на PlayStation VR.

Читайте Знай в Google News!

Шанувальники вже давно просили PSVR Minecraft. Незважаючи на те, що у все більш популярну гру вже можна грати на різних платформах віртуальної реальності (наприклад, вона була запущена на Oculus Rift ще в 2016 році), обладнання Sony для віртуальної реальності досі ігнорувалося. Mojang повідомляє, що оновлення вийде як безкоштовний патч для всіх гравців пізніше цього місяця.

Minecraft VR, the verge

"Всі, у кого є Minecraft на PlayStation 4, отримають цей патч автоматично", - кажуть в студії. "Завантажте цей патч, і ви отримаєте доступ до нових функцій Minecraft VR. Звичайно, вам знадобиться установка PS VR, щоб використовувати її".

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Minecraft VR, the verge

Компанія стверджує, що версія Minecraft для PS VR буде " на 100% тією ж грою Minecraft, яку Ви можете грати кожен день, щотижня, щомісяця, щороку ... на PlayStation 4. Нічого не видалено. 100% оригінальний і чистий Minecraft".

Є кілька невеликих налаштувань, але в основному вони будуть пов'язані з інтерфейсом і настройками для VR. Гравці зможуть використовувати контролер PS4, щоб рухатися і діяти, дивлячись по сторонах за допомогою гарнітури PS VR. Mojang заявляє, що в грі буде два окремих режими: іммерсивний і вітальня, але не вдавався в подробиці про те, що це спричинить за собою.

Minecraft VR, the verge

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що розробники S. T. A. L. K. E. R. 2 показали нові скріншоти з гра. Відзначимо, що геймери чекають продовження цієї гри багато років, а ось сам вихід запланований на 2021-2022 рік, так що нам доведеться почекати. У всякому разі, розробники не балують користувачів мережі інформацією про гру.

Як повідомляв Знай.uа, експерти розповіли, чому варто включити геолокацію в смартфоні, навіть якщо ви нею не користуєтеся. Деякі програми зливають ваше місце розташування стороннім компаніям, а розробники додатків отримують з цього прибуток. Самі ж рекламодавці починають показувати рекламу, яка точно зацікавить користувача.

Також Знай.uа повідомляв, що власники iPhone відмовляються оновлюватися до актуальної версії iOS, так як бояться, що за ними будуть стежити. Яблучна корпорація приховала факт того, що додаток для стеження за хворими коронавірусом буде вбудовано в саму систему після оновлення.