Незадовго до півночі в п'ятницю перед вихідними, присвяченими Дню праці, Epic Games зробила крок у бік наступного судового позову проти заборони Apple надзвичайно популярної гри Fortnite.

Читайте Знай в Google News!

Не було сумнівів, що Epic подасть попередню заборону проти Apple, намагаючись змусити виробника iPhone повернути Fortnite в App Store-слухання вже були призначені на 28 вересня.

Ви, можливо, пам'ятаєте, що суддя Роджерс вже не бажав видавати тимчасовий заборонний судовий наказ проти Apple, щоб захистити ігри Epic, частково тому, що Epic не довела, що це завдало грі шкоди, а частково тому, що суддя вважав, що Epic "стратегічно вирішила порушити свої угоди з Apple", і тому винен був хоча б частково.

Fortnite \\ скріншот гри
Fortnite \\ скріншот гри

Популярні новини зараз
Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Упаковка вже по 120 грн: супермаркети різко змінили ціни на олію, борошно та яйця Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців
Показати ще

Але в новій документації Epic стверджує, що постраждали не тільки її репутація: "кількість щоденних активних користувачів iOS знизилася більш ніж на 60% з моменту видалення Fortnite з App Store", - стверджує Epic.

Epic заявляє, що iOS також є найбільшою платформою для Fortnite: 116 мільйонів зареєстрованих користувачів, або майже третина з 350 мільйонів зареєстрованих користувачів, які, за словами Epic, в цілому привернула Fortnite. Також стверджується, що 63 відсотки користувачів Fortnite на iOS отримують доступ до Fortnite тільки на iOS, і що для багатьох це єдиний спосіб грати в гру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що розробники S. T. A. L. K. E. R. 2 показали нові скріншоти з гра. Відзначимо, що геймери чекають продовження цієї гри багато років, а ось сам вихід запланований на 2021-2022 рік, так що нам доведеться почекати. У всякому разі, розробники не балують користувачів мережі інформацією про гру.

Як повідомляв Знай.uа, експерти розповіли, чому варто включити геолокацію в смартфоні, навіть якщо ви нею не користуєтеся. Деякі програми зливають ваше місце розташування стороннім компаніям, а розробники додатків отримують з цього прибуток. Самі ж рекламодавці починають показувати рекламу, яка точно зацікавить користувача.

Також Знай.uа повідомляв, що власники iPhone відмовляються оновлюватися до актуальної версії iOS, так як бояться, що за ними будуть стежити. Яблучна корпорація приховала факт того, що додаток для стеження за хворими коронавірусом буде вбудовано в саму систему після оновлення.