Єдиний і неповторний Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse L'or Blanc зіткнувся з тюками сіна під час гонки екзотичних автомобілів в Швейцарії в минулі вихідні.

Читайте Знай в Google News!

Коли Bugatti зі скреготом проїжджає повз фінішу, чутно, як водій натискає на гальма. Повітряне гальмо французького гіперкара спрацьовує, і шини верещать, коли водій намагається зупинити машину. У якийсь момент ззаду виривається клуб диму, а буквально через кілька миттєвостей Veyron врізається в пучок сіна в кінці злітно-посадкової смуги.

На підставі одних тільки відеороликів неможливо сказати, які пошкодження отримала машина. Однак ми знаємо когось, хто був присутній на Заході і мав можливість побачити Veyron після інциденту.

Популярні новини зараз
15% чи 20% податку: скільки зобов'яжуть сплачувати пенсіонерів Штрафи від ТЦК стануть масовими: скільки чоловіків опиняться в зоні ризику Ціни різко пішли вниз: вартість нерухомості стрімко падає США застерегли Зеленського від спроб звільнити Буданова, – Джейсон Смарт
Показати ще

Він каже, що машина уникнула серйозних пошкоджень і що одне з ребер, що проходять через центр правого повітрозабірника, тріснуло навпіл. Він не підлягає ремонту, і машині потрібно новий бампер. З огляду на одноразову схему фарбування автомобіля, ми вважаємо, що це не буде дешевим, але якщо у вас є Veyron, ви, безумовно, зможете це собі дозволити.

Крім того, все могло бути набагато гірше, як показала недавня аварія за участю Bugatti Chiron.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що розробники S. T. A. L. K. E. R. 2 показали нові скріншоти з гра. Відзначимо, що геймери чекають продовження цієї гри багато років, а ось сам вихід запланований на 2021-2022 рік, так що нам доведеться почекати. У всякому разі, розробники не балують користувачів мережі інформацією про гру.

Як повідомляв Знай.uа, експерти розповіли, чому варто включити геолокацію в смартфоні, навіть якщо ви нею не користуєтеся. Деякі програми зливають ваше місце розташування стороннім компаніям, а розробники додатків отримують з цього прибуток. Самі ж рекламодавці починають показувати рекламу, яка точно зацікавить користувача.

Також Знай.uа повідомляв, що власники iPhone відмовляються оновлюватися до актуальної версії iOS, так як бояться, що за ними будуть стежити. Яблучна корпорація приховала факт того, що додаток для стеження за хворими коронавірусом буде вбудовано в саму систему після оновлення.